STARTSIDEN PRODUKTER BRUKTMARKED NYHETER MESSE REFERANSER KONTAKT

Palax C1000

Den mest effektive vedmaskinen i sin klasse med høy produktivitet og problemfri funksjon for store trær. Den er konstruert til profesjonell bruk.

Palax C1000 er en robust vedmaskin til tøff profesjonell bruk, utstyrt med flere betydelige innovasjoner. Som et resultat av ekstra hastighet og kraft, er det en av de mest produktive og effektive vedmaskin for større stokker i sin klasse. Den nye, mer ergonomiske utformingen av Palax C1000-maskinen gjør det enklere og mer effektivt å bruke. Maskinens sikkerhetsbur har også blitt omformet, noe som har økt synligheten til klyvekanalen betydelig. Et patentert Palax Optimi-system styrer klyvelengden på Palax C1000. Sammen med en automatisk hurtigbevegelsesventil gjør dette klyvingen raskere enn noen gang før, uten å glemme det hurtige skjærehastigheten til sirkelsagen.

1000mm hardmetall skjæreblad gjør arbeidet raskt, rent og vedlikeholdsfritt. Denne villige arbeidshesten er enkelt og nøyaktig å styre med joystick. I tillegg er maskinen utstyrt med automatisk kileremmer, noe som øker levetiden til både kileremmen og hele kraftoverføringen. Tempoet på kappingen kan justeres etter type bearbeidet tre. Med Palax C1000 kan du ta det enkelt; Den hel hydrauliske kontrollen, robust innmatingsbånd og den 4.3 meter lange transportkjedet med hastighetsregulering gjør vedarbeidet både effektiv og enkel. Kniver fra 2/0 blad opp til 2/12 blad er tilgjengelig som tilbehør.